top of page

The Clifton House 2 Group

Public·137 members

Yeni rəqəmsal xidmət seçərkən onun smartfon və kompüter arasında necə işlədiyini müqayisə etmək istəyirəm. Mənim üçün hesab məlumatlarının bütün cihazlarda düzgün əks olunması, parametrlərin sinxron qalması və mobil versiyada əsas funksiyaların itirilməməsi vacibdir. Azərbaycanda platformanın cihazlar arasında sabit işlədiyini yoxlamaq üçün eyni hesabla hansı əməliyyatları müxtəlif cihazlarda ardıcıl şəkildə sınaqdan keçirmək daha faydalıdır?

12 Views

İnternetdə platforma seçərkən mənim üçün ən vacib məsələlərdən biri məlumatların necə təqdim olunmasıdır. Bəzən yaxşı məzmun olur, amma o qədər qarışıq yerləşdirilir ki, istifadəçi nə axtardığını tapmaqda çətinlik çəkir. Azərbaycan istifadəçiləri üçün rəqəmsal seçimləri nəzərdən keçirənlər səhifəsinə də baxa bilərlər. Məncə, əsas bölmələrin aydın şəkildə ayrılması və mobil cihazda rahat oxunması müsbət göstəricidir. İstifadəçi bir neçə toxunuşla lazımi hissəyə keçə bilirsə, platforma daha praktik görünür. Mən xüsusilə çoxlu lazımsız pəncərələrin olmamasını qiymətləndirirəm. Çünki səhifəni açıb ilk dəqiqəni müxtəlif bildirişləri bağlamağa sərf etmək bir qədər yorucudur. :) Azərbaycan dilində təqdimat da yerli istifadəçilər üçün əlavə rahatlıq yarada bilər. Əlbəttə, heç bir platforma hər kəsin bütün gözləntilərinə cavab vermir. Ona görə yeni seçim edərkən bir neçə səhifəni müqayisə etmək və son qərarı şəxsi ehtiyaclara uyğun vermək daha məntiqlidir.

The Clifton House

We want to hear from you!

Send us your questions, comments, suggestions, and invitations.

Email: info@thecliftonhouse.co

Phone: ‪(410) 343-9070‬

Address: 2605 Talbot Rd
Baltimore, MD 21216

501(c)(3) Nonprofit: 84-2681779

Get updates from The Clifton House delivered straight to your inbox!

Your email address is safe with us; The Clifton House will never sell your personal information.

© 2023 by The Clifton House. Powered and secured by Wix. |  Terms of Use  |  Privacy Policy

bottom of page