top of page

The Clifton House 2 Group

Public·87 members

Шукаю ідеальний базовий гардероб: з чого почати?

Привіт, дівчата! Давно мрію про ідеальний базовий гардероб, але щоразу не знаю з чого почати. В шафі багато речей, але часто виходить так, що нічого одягнути. Хочу щоб речі добре поєднувалися між собою і були актуальними на будь-який випадок. Можливо, у вас є якісь поради, з чого краще починати формування базового гардеробу? Які речі обов'язково повинні бути в шафі? Буду дуже вдячна за ваші поради!

7 Views
ben bemer
ben bemer
Apr 21

Привіт! Створення базового гардеробу - це дійсно гарна ідея, яка допоможе тобі заощадити час та гроші. Почни з визначення свого стилю та кольорової гами. Базовими речами можна вважати білу сорочку, чорні штани класичного крою, джинси прямого крою, бежевий тренч та базові футболки нейтральних кольорів. Ще я нещодавно читала корисну статтю на сайті, там були чудові поради. Не бійся експериментувати та шукати свій ідеальний базовий гардероб!

The Clifton House

We want to hear from you!

Send us your questions, comments, suggestions, and invitations.

Email: info@thecliftonhouse.co

Phone: ‪(410) 343-9070‬

Address: 2605 Talbot Rd
Baltimore, MD 21216

501(c)(3) Nonprofit: 84-2681779

Get updates from The Clifton House delivered straight to your inbox!

Your email address is safe with us; The Clifton House will never sell your personal information.

© 2023 by The Clifton House. Powered and secured by Wix. |  Terms of Use  |  Privacy Policy

bottom of page